Loopgroep De Zandstuve loopt voor Aniek

Enkele weken geleden stond er in de krant Tubantia een artikel over de ernstig zieke 13-jarige Aniek Laarman uit Daarlerveen. Haar familie organiseert de actie ‘lopen voor Aniek’ tijdens de Twenterandrun op 27 mei in Vriezenveen. Ze willen geld inzamelen dat wordt bestemd voor de Stichting KIKA, kinderen kankervrij. Voor meer info zie: www.lopenvooraniek.tk.

Wij als loopgroep de Zandstuve willen ook graag lopen voor Aniek. Wij vragen alle lopers geld in te zamelen door familie, vrienden of kennissen geld te vragen voor deze actie. Je mag natuurlijk ook zelf geld doneren. Wij hopen dat iedereen die in de gelegenheid is om hier aan mee te kunnen doen zich voor dit goede doel wil inzetten zodat wij op 27 mei aanstaande een mooi bedrag aan Aniek kunnen overhandigen voor de Stichting KIKA.
Wij verzoeken jullie om het sponsorgeld ’s avonds mee te nemen en dit aan Marjan Sanderman te geven zodat wij gezamenlijk het totale bedrag, namens de loopgroep, na afloop van de run kunnen overhandigen aan Aniek.

Wij willen tijdens deze run in gele shirts met blauwe opdruk ‘Loopgroep De Zandstuve’ gaan lopen zodat wij duidelijk herkenbaar zijn als groep. Het is de bedoeling dat wij in groepsverband gaan lopen. Deze shirts gaan we natuurlijk ook gebruiken bij andere activiteiten als de drakenbootrace.

De kosten voor een shirt zijn € 5,00 per stuk en kun je bestellen bij Bram Meijer. Stuur dan voor 6 mei aanstaande een e-mail naar b.g.meijer@hetnet.nl . Geef hierin ook de maat voor het shirt even door. Uiteraard kun je ook een shirt bestellen als je niet meedoet aan de Twenterandrun.
Het is wel belangrijk dat je jezelf even opgeeft voor de Twenterandrun!
We hopen dat we met een grote groep lopers een fantastisch bedrag kunnen overhandigen.