Gevro
Step One
De Oale Bakkerij
Arjan Poelarends
Henri Dijk
Kapper Jansen
Oudijzerenzo
Rabobank
Gerrit Reekers
Woondock
Dinand Hankamp
Ter Grote
Schildersbedrijf M. Jurjens
Holtkamp bouw
 
headerboslopen

Vechtdal Crosscompetitie

Ook dit jaar maakt de Zandstuve Bosloop weer deel uit van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie . Een absolute aanrader voor alle hardlopers die houden van een uitdagende competitie in een schitterende bosrijke omgeving. De Zandstuve Boslopen wordt georganiseerd in het door het Overijssels Landschap beheerde Zandstuve bos. De wedstrijd staat op de loopkalender en valt onder de omnivereniging Sportlust Vroomshoop. ACO Van Elderen, Loopgroep de Zandstuve, Loopgroep AG ’85 en A.V. Spurt’88 hebben de krachten gebundeld en dit heeft geresulteerd in 5 wedstrijden. In Lemele, Punthorst, Vroomshoop, Ommen en Hardenberg kan in diverse leeftijdscategorieën gestreden worden voor de winst in de competitie. Wie voor de eindoverwinning in aanmerking wil komen dient bij minimaal vier van de vijf wedstrijden de finishlijn te zijn gepasseerd.

Er zijn dit seizoen wedstrijden op de volgende data en plaatsen:

 • 31-10-2020 Lemelerbergloop – Lemele
 • 21-11-2020 Zwarte Dennen Cross – Punthorst
 • 09-01-2021 Zandstuve Bosloop -Vroomshoop
 • 27-02-2021 ACO Van Elderen Crossloop – Ommen
 • 13-03-2021 Oldemeijercross – Hardenberg
Starttijden:
 • 1500 meter            14.00 (jeugd)
 • 5  km                       14.30
 • 10 km                      14.40
 • 5 km canicross      14.43
Afstanden:

De jeugd loopt 1500 meter, 2 rondes van 750 meter. De deelnemers van de 5 km lopen 1 ronde en de deelnemers van de 10 km lopen 2 rondes van 5 km.

Parcourrecords:
Jongens Nick Marsman 4:31 29-11-2014
Meisjes Sanne Averesch 5.28 08-10-2011

Inschrijven losse deelname

Klik hier om je in te schrijven. LET OP: In verband met het corona-virus is er géén na-inschrijving.

Bij de losse inschrijving via voorinschrijving heeft u de mogelijkheid een bijdrage te schenken aan Landschap Overijssel. Het beheer van bos- en natuurgebieden kost veel geld en de huidige inkomstenbronnen, waaronder subsidies, dekken lang niet alle kosten. Vandaar dat uw gift zeer welkom is!

VCC_logo

 

Inschrijfgeld:
 

losse deelname alleen via voor-inschrijving

competitie

1500 m jeugd

€3

Vechtdal cross competitie €10

5 km

€8

Vechtdal cross competitie €30

10 km

€8

Vechtdal cross competitie €30

5 km canicross

€8

 
 

Corona

Vanwege het Coronavirus lopen de voorbereidingen anders dan voorgaande jaren. Onder voorbehoud van nieuwe maatregelen door de overheid zal de Zandstuve Bosloop in aangepaste vorm doorgaan op zaterdag 9 januari 2021. Van elke loper die zich inschrijft en meld op de dag voor deelname wordt verwacht dat hij/zij geen kenmerken heeft die duiden op een COVID-19 besmetting, zoals gehanteerd in de RIVM-Gezondheidscheck. In verband met het corona-virus hebben wij enkele maatregelen getroffen om dit evenement zo veilig mogelijk te organiseren.

 • Er zijn geen douche- en omkleedgelegenheden. Deelnemers worden verzocht zich in de auto om te kleden;
 • Elke deelnemer geeft bij de inschrijving een verwachte eindtijd op. Graag reële tijd opgeven om inhalen tot een minimum te beperken. Aan de hand van deze tijden zullen startlijsten worden gemaakt. Deelnemers vertrekken in groepjes met steeds een tussentijd van 15 seconden;
 • De netto-tijd is geldend voor de uitslag en niet de brutotijd zoals gebruikelijk;
 • Er zijn geen prijsuitreikingen. Prijzen worden per post nagezonden;
 • Deelnemers worden verzocht om meteen na de finish te vertrekken.
 • Bezoekers worden verzocht zich langs het parcours te verspreiden en rekening te houden met de corona maatregelen. Deelname en bezoek is geheel voor eigen risico!