Loopgroep de Zandstuve loopt van Ommen naar Dalfsen en voor Anniek tijdens de Twenterandrun.

Traditioneel was de inschrijving van de stationsloop binnen 8 uur na het openen van de inschrijving alweer volgeboekt. Als je mee wilde doen moest je met de computer op je nachtkastje ter ruste gaan. Er mogen elk jaar 1000 lopers meedoen. Het hele spul loopt via Vilsteren en daar dwars door de molen naar het station van Dalfsen. De afstand is 10 mijl, dat is 16 kilometer en een beetje. Een fikse tippel. Onverwacht looptalent uit de voetbalgelederen. Heer Arts loopt in 1 uur 3 minuten en een beetje de wedstrijd. Dat vinden wij lopers een hele snelle tijd. Hulde.

Op vrijdagavond als toetje met een delegatie rondgerend in Vriezenveen. Deels gesponsord voor KiKa deels ter promotie van onze loopgroep. Het totale sponsorbedrag kwam boven de 800 euro! Speciale vermelding verdient hier Gert Hekman die voor meer dan 300 euro aan sponsorgeld wist aan te dragen.

Bram had voor iedereen een T-shirt geregeld in ’t geel met de naam van onze loopgroep. Het zag er wel gezellig uit dus moeten we maar gauw een officiële kledinglijn uitzoeken.

Van de bestuurskant verder niet heel veel spannends. De loopgroepcommissie heeft een start gemaakt met het opstellen van een beleidstuk waarin we onze plannen en de financiële onderbouwing daarvan vastleggen. Als het enig hout snijdt en het stuk een beetje leesbaar wordt zullen we jullie d‘r wel eens mee om de oren slaan.