Blijf in conditie bij Loopgroep De Zandstuve

Klaar met de triatlon? Terug van vakantie? Dan is dit het moment om te gaan hardlopen bij Loopgroep De Zandstuve. Deze loopgroep is opgericht als onderdeel van Sportlust Vroomshoop en bestaat inmiddels uit ruim veertig sportieve mensen uit de gemeente Twenterand.

Loopgroep De Zandstuve is er voor lopers van elk niveau. De absolute beginner en mensen die al een aantal jaren loopervaring hebben. Iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid door een deskundige looptrainer en voor iedereen is er aandacht.

Daarnaast is het ook veel leuker om in een groep te trainen. Ook is de drempel om te gaan lopen in een groep lager dan wanneer je alleen gaat lopen. Je houdt het langer vol en blijf beter gemotiveerd. Daarnaast is het ook gewoon gezellig!
Op de zaterdagochtend om 09:30 uur is er een loopgroep voor beginners. De andere training is iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur . Deze trainingen starten vanaf het clubhuis van Sportlust Vroomshoop. In de winter start Loopgroep De Zandstuve vanaf de Sportstudio aan de Afrikalaan. Vanaf heden zullen de trainingen in het teken staan van onze eigen Zandstuve boslopen. De eerste Zandstuve Bosloop is op 8 oktober. Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend een aantal keren mee trainen.