Oefentriatlon voor Muskathlon

Voor een tijdje geleden zaten we op woensdagochtend na een training samen koffie te drinken, mijn Muskathlon kwam aan de orde en Jaqueline Davenschot gaf aan dat misschien tijdens de volgende oefentriatlon aandacht besteed kon worden aan mijn doel. Super leuk idee en afwachten maar, toch onverwacht kreeg ik een app dat de triatlon plaats ging vinden op 18 augustus met mijn doel voor ogen ‘kinderen redden uit de greep van armoede in IndonesiĆ«’.

Zaterdag 18 augustus om 13.00 uur begonnen we met het opbouwen, het was gezellig en rond 17.00 druppelden de eerste deelnemers binnen. Het was leuk om te zien hoe fanatiek iedereen mee deed en er heerste een sfeer van saamhorigheid. Zwemmen, fietsen en lopen voor een goed doel en dan gewoon 400,- opgehaald! Hoe gaaf!?!
Ik hoop 4 oktober te vertrekken naar Indonesiƫ om daar te kijken in projecten, kerken te bezoeken, kinderen te ontmoeten en om uiteindelijk daar een marathon te lopen voor gerechtigheid.

Je kunt me volgen op Facebook: Ruben gaat op reis naar Indonesiƫ

Iedereen een sportieve week toegewenst en super en dan ook echt super bedankt in de naam van al die kinderen die zonder hulp geen toekomst hebben!

Ruben