De Halve van Vroomshoop!

MG_9287 2

Wie hardloper is en zondag 24 februari nog geen andere plannen heeft, die doet er goed aan die datum vast in de agenda te reserveren. Want dan staat De Halve van Vroomshoop op de hardloopkalender. Snelle en pittige hardlooproutes door de fraaie ommelanden van het kanaaldorp én uiteraard dwars door en langs het mooie Zandstuvebos. Een bijzonder hardloopevenement waar je bij moet zijn.

Tijdens De Halve kan uiteraard de halve marathon gelopen worden, maar staan ook de vijf en tien kilometer op het programma. Voor dames en heren zijn er per afstand in vier
categorieën prijzen te verdelen: 16 tot en met 39 jaar, 40 plus, 50 plus en 60 plus. Voor de jeugd tot 16 jaar is er een run van anderhalve kilometer. Die wedstrijd kent drie categorieën:
tot en met 9 jaar, 10 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 15 jaar. Inschrijven
Belangstellenden kunnen zich online inschrijven via www.inschrijven.nl. Maar inschrijven kan óók gewoon op de dag van de wedstrijd zelf, in het clubhuis van voetbalvereniging Sportlust
Vroomshoop op Sportpark De Bosrand aan de Flierdijk 5b. Dat kan tot dertig minuten voor aanvang van de wedstrijd. De start vindt plaats aan de Bosweg, een onverharde weg, die bereikbaar is via de sportvelden.