Oefentriatlon op 17 augustus voor het goede doel!

Op zaterdag 17 augustus 2019 zal weer een leuke triatlon voor een goed doel georganiseerd worden op het Aquapark de Zandstuve in Vroomshoop. De opbrengst zal gaan naar de familie van den Heuvel. Dochtertje Vienna heeft een hersentumor en heeft vele onderzoeken in het UMCG. Ouders verblijven veel in het bijliggende Ronald McDonalds, maar dit wordt helaas niet vergoed. 

De start is om 18:00 en vanaf 17:00 kan je daar inschrijven voor een 1/8 triatlon. Vooraanmelden kan door je naam (of teamnaam) en onderdeel van deelname door te geven via oeftrivro@hotmail.com.

Kosten:

De kosten: €10 pp en voor een team (duo/trio) €5 pp. Het is ook mogelijk om zelf een of twee onderdelen af te werken (kosten: €5 per onderdeel). 

Afstanden:

Eerst 500M zwemmen in het 50 meter buitenbad. Dan ca. 21km fietsen (2 ronden van 10,5 km) in het rustige buitengebied richting Den Ham. Daarna is de wissel weer bij het zwembad en worden nog 2 rondjes door het bos rondom het zwembad gelopen van ca 2,3 km. De fietsroute is uitgezet met duidelijke grote borden in een pijlvorm en de looproute is afgezet met lintjes.

Hoewel er zonder chip gesport zal worden, zal de tijd handmatig geregistreerd worden. Na afloop wordt dit gepubliceerd op de site www.loopgroep-dezandstuve.nl 

Deelname geschiedt geheel op eigen risico! Hou er rekening mee dat we gewoon verkeersdeelnemers zijn. Voor de winnaars zijn er juist daarom geen prijzen, omdat veiligheid voorop staat.

Dit is een leuke triatlon voor getrainde en zekers ook voor beginnende deelnemers die kennis willen maken met de triathlonsport. 

Alvast bedankt en tot zaterdag 17 augustus.