Doe ook mee met de Vechtdal Crosscompetitie!

Zaterdag 19 oktober is de aftrap van de vijfde editie van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie, de leukste crosscompetitie voor zowel de jeugd als volwassenen! Jij doet toch ook mee?

De Vechtdal Crosscompetitie is een absolute aanrader voor alle hardlopers die houden van een uitdagende competitie in een schitterende bosrijke omgeving. Spurt ’88, Bos Bedden Loopgroep AG ’85, Loopgroep De Zandstuve en ACO van Elderen hebben de krachten gebundeld. Dit heeft geresulteerd in een viertal wedstrijden in Hardenberg, Staphorst, Vroomshoop en Ommen.

Voor € 20,- inschrijfgeld voor de senioren en slechts € 5,- voor de jeugd kan worden deelgenomen aan alle 4 wedstrijden. In diverse leeftijdscategorieën zal worden gestreden voor de winst in de competitie. Om voor de eindoverwinning in aanmerking te komen dient bij minimaal 3 van de 4 wedstrijden de finishlijn te zijn gepasseerd. Aan het eind van de competitie zijn er in elke leeftijdscategorie aantrekkelijke prijzen voor de drie hoogst geklasseerden te verdienen. Alvast veel succes gewenst!

De voorinschrijving is open, maximaal 400 deelnemers, vol is vol!!

KLIK HIER OM JE METEEN IN TE SCHRIJVEN